WOW-Story
Better Together

Ontmoet Clio Goldbrenner & Emilie Duchêne!

Founders van Let’s share our rollercoaster, organisatoren van kwalitatieve speedmeetings tussen ondernemers

"Wij lanceerden allebei ons merk in 2011: Clio begon met haar gelijknamige handtassenmerk Clio Goldbrenner en Emilie richtte haar sieradenmerk Thea Jewelry op. Voordat we onze eigen bedrijven startten, hebben we ook waardevolle ervaring opgedaan in verschillende organisaties. Ondernemen zat echter altijd al in ons bloed, gezien we beide uit ondernemersfamilies komen. Tegenwoordig zijn we beiden betrokken bij diverse projecten en bezigheden. Sinds 2023 zetten we ons ook allebei in voor de ontwikkeling van ons bedrijf Let’s share our rollercoaster", vertellen Clio en Emilie ons.

"Onze missie bij Rollecoaster is om talenten met elkaar te verbinden, adresboeken te verrijken en mensen de kans geven om mentors te ontmoeten die zij bewonderen. Op deze manier bieden we een onuitputtelijke bron van inspiratie en helpen we mensen perspectief te krijgen op hun projecten", zeggen ze.

Denk groot, durf dromen

"Wij houden ervan om te dromen, en doen er alles aan om onze dromen waar te maken. We werken volledig op ons gevoel en houden ervan om duizend projecten te hebben. We hebben altijd op instinct gewerkt en voelen in onze onderbuik aan wanneer de beslissingen die we nemen de juiste zijn", vertellen ze ons.

"Met onze eigen ondernemingen hebben we al kunnen samen werken met Kiehl's, Nespresso en zelfs Sharon Stone voor Clio, en Victoria's Secret, L'Oréal en zelfs Rihanna voor Emilie. Sindsdien weten we: niets is onmogelijk", leggen ze enthousiast uit.

"Spreek zo veel mogelijk over je project, wacht niet tot het perfect is om het te lanceren en volg je instincten", geven ze als tip. "Dit hebben we in de loop van de tijd ondervonden door een combinatie van lessen die een indruk op ons hebben achtergelaten."

Het mooiste & moeilijkste aan ondernemen

"Het mooiste aan ondernemen is dat je je eigen agenda kan opstellen en elke dag er anders uitziet. We hebben recent een nieuw ritme gevonden in ons leven waarbij we gedurende het jaar veel werken, maar veel proberen te reizen met familie en vrienden wanneer we kunnen. Dit geeft ons telkens een doel", vertellen Clio en Emilie.

"Het moeilijkste aan ondernemen is dat het nooit mogelijk lijkt om volledig los te koppelen. We zijn continu bezig met onze onderneming", zeggen ze.

Better Together

"Better Together is de basis voor ons. Wij dromen ervan om in de toekomst Better Together collabs op poten te zetten met inspirerende vrouwen zoals Diane Von Furstenberg en Isabel Marant. En misschien ook wel een Generation WOW-Rollercoaster collab om Belgische ondernemende vrouwen samen te brengen tijdens een event", zeggen Clio en Emilie.

"We werken voornamelijk met freelancers. We houden van het gevoel van vrijheid dat hiermee gepaard gaat. We omringen onszelf ook steeds met mensen die meer gekwalificeerd zijn dan onszelf op bepaalde gebieden", vertellen ze.

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.