WOW-Story
Better Together

Meet An Merlier!

Coördinator Concertgebouw Events bij Concertgebouw Brugge.

"Ik heb altijd al de ambitie gehad om successen te realiseren én tegelijk te pleasen. Twintig jaar geleden startte ik als enthousiaste eventmanager in de financiële sector. Ik ging altijd the extra mile for a big smile! Toch lokte mijn passie voor events me een zestal jaar geleden richting Concertgebouw Brugge. Hier ga ik samen met mijn team dagelijks die extra mile om belevingsvolle momenten te creëren voor onze klanten. En diezelfde passie deel ik met mijn partner in wine in onze eigen wijnzaak Olivino te Zedelgem. Met exclusieve wijnen die een uniek verhaal vertellen brengen we onze passie over naar andere wijnliefhebbers", vertelt An.

Beleving

"Als coördinator events trek ik volop de kaart van de beleving. Of het nu gaat om onze partners, klanten, leveranciers, bezoekers of één van de vele artiesten en sprekers: hun bezoek aan Concertgebouw Brugge moet memorabel zijn. Dankzij de kunst, architectuur en muziek & dans in ons gebouw krijgt een event sowieso een andere betekenis. We proberen bij elke bezoeker een wow-gevoel te creëren dat nazindert en goesting doet krijgen in meer", zegt An trots.

"Gastronomie is een rode draad in mijn leven. Van jongs af aan keek ik uit naar de aperotime met mijn gezin. Toen niet zozeer voor de food & drinks, maar vooral voor het sociale aspect ervan. Samen zijn, ervaringen delen en herinneringen maken, zalig! Met de tijd ontwikkelde ik, samen met mijn man, een passie voor food & wine. Een passie die we ook meegeven aan onze kinderen. Tijdens onze reizen zoeken we dat gastronomische dan ook steeds op. De puurheid van gastronomie, het expressieve ervan en vooral hoe het mensen samenbrengt vind ik bijzonder inspirerend. La vie est nulle sans bulles", vertelt An enthousiast.

"Ik ben erg pragmatisch en perfectionistisch. Ondernemen doe ik daarom dus vooral met mijn hoofd. Toch laat ik mijn buikgevoel uiteraard niet zomaar varen. Het geeft me inzichten in mensen en situaties. Mijn buikgevoel laat me net toe om bewuster keuzes te maken", vertelt ze.

Het mooiste & moeilijkste aan ondernemen

"Het mooiste aan ondernemen vind ik dat je mag, maar vooral moet dromen. Door te dromen krijgen we nieuwe inzichten en ideeën. Daarbij is elke ondernemende vrouw gebaat", zegt An.

"Als ik een idee heb, wil ik niets liever dan er meteen mee aan de slag gaan. Het moeilijkste vind ik dan dat ondernemen betekent dat het volledige plaatje moet kloppen. Eventjes gas terugnemen is dan dus vaak de boodschap", zegt ze, "Reculer pour mieux sauter."

Better Together

"De Generation WOW community inspireert en leert ondernemende vrouwen dat we allen voor dezelfde uitdagingen staan. Het delen van die ervaringen maakt ons sterker en klaar voor de volgende uitdagingen. Laten we vooral blijven connecteren én leren van elkaar! Ook in mijn team is samenwerken enorm belangrijk. Ik ga steeds op zoek naar de unieke selling points van elk teamlid. Ik ben ervan overtuigd dat we net doordat we zo verschillend zijn, perfect samen passen. We vullen elkaar aan en leren van elkaar", zegt An.

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.