WOW-Story
Better Together

Meet Céline Claeys!

Founder van Mediskin Clinic, een praktijk voor professionele huidverzorging en expertise.

"Na mijn studies Accountancy-Fiscaliteit groeide mijn interesse en passie voor huidverbetering. Die interesse kwam er door mijn eigen huidproblematiek. Ik had last van Melasma, waardoor ik zeer onzeker werd. Door mijn eigen problematiek aan te pakken kwam mijn zelfzekerheid terug en was mijn zin om te ondernemen nog nooit zo groot", vertelt Céline. In 2014 startte ze Mediskin Clinic om anderen te helpen met hun huid. Nu, jaren later, zit ze op kruissnelheid en wil ze haar bloeiende zaak naar een nog hoger niveau tillen.

Uitdaging

"Mijn missie is heel duidelijk. Ik wil dat iedereen met een zelfzeker gevoel naar buiten gaat. Dit onder hoog kwalitatieve huid therapeutische trajecten én met een persoonlijke aanpak. Mijn grote droom is om uiteindelijk mijn succesverhaal en kennis door te geven aan mijn collega’s", zegt Céline.

"Ik onderneem graag door mezelf uit te dagen. Wanneer ik uit mijn comfortzone kom, groei ik enorm als persoon en kom ik tot nieuwe ideeën en inzichten", vertelt Céline. Het zorgt ervoor dat ze zichzelf steeds scherp houdt en haar zaak onder de loep neemt. Daarnaast geeft het ook een boost aan zelfvertrouwen. "Het ondernemerschap zorgt voor een bepaalde vrijheid die ik als persoon nodig heb om de beste versie van mezelf te kunnen zijn", zegt Céline.

"Ik doe heel veel inspiratie op bij mijn vriendinnen ondernemers of bij gelijkgestemden, zoals business coach Nimke van der Leck. Op persoonlijk vlak kijk ik op naar Patricia van Lingen, een persoon die me mezelf heeft laten ontdekken. Ze heeft me getoond wie de echte ik is, dus ik ben haar echt dankbaar", vertelt Céline.

Het mooiste & moeilijkste aan ondernemen

"Het mooiste aan ondernemen vind ik de vrijheid. Ook al werk ik 10 keer harder dan toen ik in loondienst was. Mijn doel is pas echt bereikt als ik klanten bewust kan maken dat huidverbetering een way of life is en dat ze er de resultaten en de voordelen van inzien. Klanten zien stralen is mijn missie", zegt Céline.

"Het moeilijkste aan ondernemen vind ik alleen beslissingen moeten nemen. Ik stress dan vaak omdat ik twijfel of ik wel de juiste beslissing neem. Als alleenstaande mama is het echt gewoon durven en springen. Dat brengt natuurlijk ook slapeloze nachten met zich mee, maar gelukkig heb ik nu een business coach als klankbord", vertelt ze.

Better Together

"Het is geweldig om te zien dat er meer en meer high end vrouwelijke ondernemers zijn. Wij zorgen ervoor dat we elkaar naar hogere levels brengen. Mij geeft dat een boost aan energie, een echt WOW gevoel. ‘Better Together’ betekent voor mij elkaar aanvullen. Dat doe je door in een team te werken waar iedereen kan ingezet worden voor zaken waar hij/zij in uitblinkt", vertelt Céline trots.

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.