Better Together
WOW-Story

Ontmoet Audrey Joris!

Co-founder AFC Collection, een interior design business

"Ik heb economie gestudeerd aan de KU Leuven en ben tijdens mijn studie begonnen met ondernemen, met het kledingmerk ALICIAAUDREY Collection. Tegelijkertijd startte ik ook met AFC Collection. Aan het einde van mijn studie besloot ik me volledig te richten op AFC Collection. Hoewel ik mode wel leuk vond, lag mijn hart daar niet", legt Audrey ons uit.

"Mijn missie is om tijdens mijn leven een echt verschil te maken door waarde toe te voegen voor veel mensen, vooral mijn klanten. Dit gaat verder dan alleen producten of diensten leveren; het omvat het creëren van jobs en het ontwikkelen van nieuwe en unieke ideeën. Ik wil streven naar waarde en impact die voelbaar is voor mijn team en voor iedereen die betrokken is bij mijn onderneming", zegt Audrey.

Let yourself be uplifted

"Wat mij écht inspireert, zijn de succesverhalen van anderen. Daar word ik ontzettend gelukkig van. Mijn grootste inspiratie haal ik uit het omringd zijn met andere ondernemers, mensen naar wie ik opkijk. Ik geniet van gesprekken met hen, omdat ze me helpen vooruit te komen. Ook podcasts en boeken zijn voor mij een bron van inspiratie", legt Audrey ons uit. "Recent ben ik ook lid geworden van een investeringsclub, waarbij we als ondernemers gezamenlijk investeren in start-ups. Het luisteren naar al die verhalen, het volgen van ontwikkelingen en het gezamenlijk investeren inspireren me enorm."

"Eén van mijn sterke punten is het omringen van mezelf met getalenteerde individuen, mensen die beter en sterker zijn dan mij op verschillende gebieden. Daar leer ik veel uit, en dit helpt me te groeien. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen unieke talenten heeft. Ik streef ernaar om goed te begrijpen waar anderen in uitblinken, hen te motiveren en aan te moedigen om hun capaciteiten volledig te benutten en hun grenzen te verleggen. Dit streven naar groei en ontwikkeling is voor mij van onschatbare waarde", vertelt Audrey.

"Mijn motto? Je moet niet bang zijn om te falen. Nu besef ik dat het helemaal niet erg is om fouten te maken. Soms hield ik mezelf als beginnende ondernemer tegen uit angst om te falen. Nu begrijp ik dat juist toen we nog weinig verantwoordelijkheden hadden, dat net het perfecte moment was om risico's te nemen en nieuwe dingen te proberen. Je leert door te experimenteren en te proberen. Fouten maken hoort erbij en helpt ons groeien", zegt Audrey.

Het mooiste & moeilijkste aan ondernemen

"Het mooiste aan ondernemen is wanneer je het resultaat ziet. Mijn beste herinneringen zijn de openingen van onze twee showrooms. Op die momenten voelden we echt: "We did this!". Hier mogen we echt trots zijn op onszelf", vertelt Audrey.

"Het moeilijkste aan ondernemen is dat het steeds complexer wordt naarmate het bedrijf groeit. De beslissingen die we nemen hebben steeds meer impact, vooral omdat elke keuze invloed kan hebben op het leven van onze werknemers. Dit brengt een constante afweging tussen rationeel denken en intuïtie met zich mee. Het is een balans vinden tussen het hoofd en het gevoel in mijn buik", zegt ze.

Better Together

"Ik ben erg enthousiast over de Generation WOW community. Het ondernemersverhaal van anderen geeft me veel energie. Rolmodellen zijn cruciaal voor vrouwen die willen ondernemen, maar het kan lastig zijn om ze te vinden. Generation WOW creëert een gemeenschap van rolmodellen voor vrouwen, en dat vind ik fantastisch", zegt Audrey enthousiast.

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.