Better Together
WOW-Story

Ontmoet Charlotte Wybo!

Founder van Artsy Impact, creatieve lichtreclame en neonverlichting op maat

"Vijf jaar geleden, na een boeiende carrière in de farmaceutische industrie, ben ik als zelfstandige gestart en heb ik mijn bedrijf Artsy Impact opgericht. Ondernemen, mensen ontmoeten en creatief bezig zijn vormen voor mij de perfecte mix om mezelf te kunnen zijn. Mijn passie voor artistieke en esthetische zaken heeft dan ook altijd centraal gestaan in mijn leven. De prachtig ingerichte etalages in Londen, Parijs en Milaan inspireerden me om Artsy Impact op te richten. In België zag ik ruimte voor vernieuwing in creatief lichtaanbod. Want wie houdt er nu niet van een mooie quote, een creatieve tekening of een eigen ontwerp in neon?", vertelt Charlotte.

"Het is mijn missie om met mijn creatieve neons een leuke sfeer te brengen op feesten, in kantoren en in winkels", gaat Charlotte verder. "Ik wil waarde toevoegen met een knipoog aan de ruimte en een glimlach creëren. Aan elke ruimte een artistieke impact meegeven, een echte ‘Artsy Impact’, dat is mijn doel!"

Wonen aan zee

"Na een drukke dag even ontspannen en de zonsondergang bewonderen boven de zee, inspireert me telkens opnieuw. De kleurschakeringen op de golven vormen een schouwspel dat nooit verveelt. Rust brengt me creativiteit en nieuwe inzichten. Ook reizen en het ontmoeten van nieuwe mensen inspireren me. Op de meest onverwachte momenten ontstaan de meest inspirerende gesprekken, verhalen om nooit te vergeten en vriendschappen voor het leven", vertelt Charlotte.

"Mijn tip? A dream can never be too big. Wees niet bang om fouten te maken, want uit fouten komt de grootste groei. Maar verwacht ook niet te snel te groeien. De stevigste boom groeit eerst sterk onder de grond, voordat dit later zichtbaar wordt in zijn kruin.", zegt ze.

"Shoot for the moon and even if you miss, you'll land among the stars."

Leven in het heden

"Het is belangrijk om van het moment te genieten en niet te veel te piekeren over de toekomst. Het leven is een reis vol ervaringen, ontmoetingen en lessen. Wees nieuwsgierig, open en dankbaar voor wat het leven te bieden heeft. Zo ervaar je meer zelfvertrouwen en veerkracht", tipt Charlotte.

Het mooiste & moeilijkste aan ondernemen

"Ondernemen is nooit ééntonig; het geeft me zoveel energie en passie. Het uitstippelen van je toekomstvisie, het samenwerken, het fungeren als klankbord voor anderen, het verwezenlijken van dromen en het vertrouwen winnen van klanten. Dit alles geeft me energie, brengt voldoening en inspireert me dagelijks."

"Het moeilijkste aan ondernemen vind ik het jongleren tussen creatief zijn, commercieel zijn en de administratieve taken. Daarbovenop komt het runnen van de sociale media en het bedrijf zelf. Soms heb ik het gevoel dat ik te veel ín mijn bedrijf werk in plaats van áán mijn bedrijf", legt Charlotte uit.

Better Together

"Ik werk graag in overleg, want samen genomen beslissingen voelen beter en geven me meer kracht. Ik laat me ook graag omringen door getalenteerde jonge ondernemers. Hun dynamiek en frisse blik houden het bedrijf jong en levendig. Samen kennen we geen grenzen.", aldus Charlotte.

"De filosofie van ‘better together’ vormt de motor van mijn bedrijf. Samenwerking en het delen van energie en inspiratie zijn essentieel voor ons succes. Verbinding en kruisbestuiving zijn een rijkdom aan inspiratie en innovatie, wat bijdraagt aan het succes van mijn verhaal", concludeert Charlotte.

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.