Better Together
WOW-Story

Ontmoet Leena Chitkara

B2B Manager bij Burney's, een vernieuwend event- en entertainmentcenter met restaurant en bar in Mechelen, vertelt ons haar businessverhaal.

"Burney’s is een concept waar we nog jaren van zullen spreken. Wij noemen het eat-ertainment: activiteiten zoals karting, bowling, escaperooms, karaoke en nog veel meer gaan hand in hand met heerlijk eten en een uitgebreide bar met cocktails. Het is mijn missie om nog meer mensen de fun van Burney's te laten ontdekken en het bedrijf te zien groeien", vertelt Leena enthousiast.

Be a great partner

"Partnerships zijn essentieel voor mij", gaat Leena verder. "Enkel door samenwerkingen aan te gaan, kan je als bedrijf groeien. Uit elke deal en van elke partner neem ik bakken knowhow mee waar ik ook mijn eigen kennis mee kan vergroten."

"Het partnership waar ik nog van droom? Met Average Rob een ‘Tout Bien’ event organiseren bij Burney’s en samen de tofste experience ooit realiseren!"

Work your team

"Burney’s heeft een vast team, dat aangevuld wordt met tal van extra werkkrachten zoals studenten en flexi’s", vertelt Leena. "Van onze werkkrachten horen we dat de sfeer fantastisch is. Daar doe je het natuurlijk voor! Ik motiveer hen daarnaast ook door erkenning te geven voor hun werk en door hen te betrekken bij het vinden van oplossingen voor problemen op de werkvloer."

"Met de juiste mindset zijn je mogelijkheden eindeloos."

Keep the balance

"De scheiding tussen werk en privé heeft me in mijn carrière geholpen om gefocust en succesvol te blijven. Ik weet dat dit geen evidente opgave is voor elke hardwerkende vrouw, maar het is toch één van mijn grootste successen."

"Don't downgrade your dream, just to fit your reality."

"De levensles die ik mijn jongere zelf zou meegeven? "If you want to fly, give up everything that weighs you down!" Ik heb geleerd dat het belangrijk is om eerst in mezelf te investeren, een les die me geholpen heeft om mijn dromen na te jagen."

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.