WOW-Story
Better Together

Meet Nathalie Klockaerts!

"Als kind van gescheiden ouders heb ik al best veel meegemaakt, maar ik geloof dat alles gebeurt met een reden. Ik ben een ongelooflijk positief persoon. Dat is volgens mij dan ook mijn grootste troef", vertelt Nathalie. Door haar enorme passie voor mode droomde ze al jaren van haar eigen label. "Toen ik drie jaar geleden te horen kreeg dat ik leukemie had, besefte ik dat ik niet deed wat ik echt wou doen. Het was tijd om volop voor mijn dromen te gaan, dus zo ontstond SKÓN SUITS", zegt ze. De eerste patronen heeft Nathalie dus uitgetekend in het ziekenhuis tijdens haar chemobehandeling. "De eerste suits kregen dus vorm in de moeilijkste periode van mijn leven", vertelt Nathalie.

Powersuits

"Ik heb gekozen om te ondernemen, omdat ik voelde dat ik voor mijn droom moest gaan. Mijn missie is om een kostuum opnieuw leuk én fun te maken. Want met een goed pak kan je alle kanten uit. Een powersuit moet je de kracht geven om alles te doen wat je maar wilt", vertelt Nathalie

Ze raakt het meest geïnspireerd door te praten met andere ondernemers in de mode. "Ik zie mode als een manier om jezelf uit te drukken. Een unieke kledingstijl zegt zoveel over mensen en over hoe ze zich voelen", zegt ze.

"Hoe ouder ik word, hoe meer rust en zelfvertrouwen ik krijg. Vroeger was ik vaak bezig met wat anderen dachten over me. Nu kan ik dat gevoel loslaten. Dit jaar merk ik dat ik zowel op persoonlijk vlak én als ondernemer aan het groeien ben. Die groei is organisch gekomen, sommige dingen mag je niet forceren. Ik heb beseft dat alles wel goed komt en dat je geduld moet hebben om je doelen te bereiken", zegt Nathalie.

Het mooiste & moeilijkste aan ondernemen

"Het mooiste aan ondernemen is dat ik van mijn passie mijn job kan maken", vertelt Nathalie, "Elke dag sta ik op met een glimlach. Soms natuurlijk ook eens met een traan, maar dat maakt het net zo mooi. Ik zou iedereen aansporen om iets te doen wat je graag doet."

"Het moeilijkste vind ik dan weer dingen loslaten. Ik ben een enorme perfectionist. Dat kan een sterkte zijn, maar zeker ook een valkuil", zegt ze. Sommige dingen, zoals de productie, liggen niet in haar eigen handen. "Dan moet ik dat kunnen loslaten en blijven geloven in mijn visie en passie", vertelt Nathalie.

Better Together

"Generation WOW staat voor mij gelijk aan power. Elke keer als ik een podcast luister of als ik naar de events kom, voel ik me super empowered. Jullie geven me onbewust ook vaak een extra duwtje in de rug door de verhalen van alle inspirerende vrouwen samen te brengen", zegt Nathalie.

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.