WOW-Story
Better Together

Meet Ruth Bossuyt!

"Ik vat graag de koe bij de horens, een eigenschap waarvan sommigen zeggen dat ik die van mijn grootmoeder heb", vertelt Ruth. Bij haar laatste werkgever maakte ze kennis met SKINN en Kurt. Door haar liefde voor design kreeg ze direct interesse in wat het bedrijf deed. "Nu, tien jaar later, ben ik CEO bij SKINN", zegt ze. Naast haar drukke leven als zaakvoerder is ze ook een trotse moeder van een 18-jarige dochter en gelukkig getrouwd met Kurt. Een full-circle verhaal.

Ondernemerschap

"Mijn doel is om de wereld mooier te maken, in de letterlijke betekenis van het woord. Ik heb een enorme liefde voor design en alles wat mooi is. Ook het ondernemerschap zit in mij. Ik neem altijd de leiding en vind het geweldig om een target te stellen met mijn team. Zo kunnen we er vervolgens samen voor de volle 100% voor gaan", vertelt Ruth.

"Ik hou van krachtig ondernemen, niet bij de pakken blijven zitten. Het moet vooruit gaan. En dat liefst met gelijkgestemde, creatieve, eigenzinnige en ambitieuze mensen rondom mij", zegt ze. Verschillende invalshoeken of een goede discussie, dat daagt haar uit! Daarom vind ze het dan ook heel belangrijk dat iedereen bij SKINN gewoon zichzelf kan zijn.

"Ik heb een sterke mening en veel ideeën, toch geef ik de uitwerking liever uit handen. Ik delegeer graag, omdat ik overtuigd ben dat de mensen rondom mij sterk zijn in wat ze doen. Zelf ben ik iemand die graag een helikopterview behoudt in moeilijke situaties", vertelt ze. Door haar nuchtere blik op alles, lost ze vlot de moeilijkste puzzels op.

Het mooiste & moeilijkste aan ondernemen

"Het mooiste vind ik dat ik zelf mee de weg mag bepalen om zo naar het einddoel toe te werken. De voldoening die je dan krijgt uit het halen van je doelen is immens. Die ene droomklant binnen halen, dingen creëren, inspiratie doorgeven aan je collega’s. Het plezier dat je dan kan delen met je team is geweldig", zegt Ruth.

"Ik hou eigenlijk van ondernemen in al zijn dimensies. Uiteraard zijn er mindere dagen, vervelende situaties of lastige processen, maar shit happens. De kracht zit hem in het oplossen van de problemen en het omdraaien naar iets positiefs. Ondernemen kent pieken en dalen, maar dat geldt voor alles in het leven", vertelt ze.

Better Together

"Teamwork makes the dream work. Een knap team is een groot stuk van je kracht. Mijn team motiveert en inspireert me en laat me dagelijks groeien", zegt Nathalie. In een team is ze de beste versie van zichzelf en kan ze gelijkgestemde zielen vinden. "Man of vrouw maakt voor mij niet zoveel uit. Ik doe gewoon mijn ding! Iedereen die doet wat hij graag doet en waar hij goed in is, dat is WOW voor mij", vertelt ze duidelijk.

 

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.