Create & Elevate
WOW x Oostende

Op stap met Shannah Zeebroek in haar Oostende

Als je met Shannah Zeebroek door Oostende loopt kan je niet onder de radar blijven. De 38-jarige vlotte Oostendse is een bekend gezicht in de Stad aan Zee, en maakt furore door haar nieuw project: de overname van het befaamde Café & Hotel Du Parc. Na een succesvolle carrière bij sterrenrestaurant Willem Hiele, keerde ze terug naar haar geliefde stad op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met een team van gepassioneerde individuen wil ze het historische gebouw nieuw leven inblazen en een unieke ervaring bieden aan gasten. Shannah houdt ervan om haar passie en kennis te delen met anderen. Daarom nam ze Generation WOW voor een dagje onder haar vleugels en nam ze ons mee naar de hipste hotspots in Oostende die je als Oostende kenner of nieuweling ongetwijfeld ook moet gezien hebben! En route!

HOTSPOT 4: HOTEL DU PARC

Op het Marie-Joséplein start onze route. Hier ontmoeten we Shannah, de nieuwe eigenaar van het befaamde Hotel Du Parc. Het Art Deco gebouw uit de jaren '30 is momenteel nog volop in hernieuwing met de hoop op een opening deze zomer. In het Hotel Du Parc zet je een stapje terug in de tijd. Binnenkort kan je er niet enkel overnachten in een unieke setting, maar kan je er ook genieten van een lekker tasje koffie en de gezellige stadsdrukte vanop het zonnige terras.

Marie-Joséplein 3, 8400 Oostende

HOTSPOT 5: BELLE DE JOUR

Uitbaters Els en Jeremy zijn een vaste waarde voor liefhebbers van kunst, cultuur en een authentieke keuken. Shannah bewondert hen voor hun keuken en interieur en raadt deze plek aan voor een avondje uit. Elke dag biedt Belle de Jour een gevarieerd seizoensgebonden menu aan, geinspireerd door het moment, en enkele klassiekers met een twist. En wie niet genoeg krijgt van de huiselijke sfeer kan er gewoon overnachten in één van hun stijlvolle kamers. Belle de Jour meets Belle de Nuit.

Madridstraat 9, 8400 Oostende

HOTSPOT 6: CULTUURCAFE

De Grote Post is al meer dan tien jaar het cultureel centrum van Oostende. Kom er een concert of theaterstuk bijwonen o f bewonder er even de authentieke architectuur. Ondertussen is de plaats ook uitgegroeid tot een gezellige ontmoetingsplek voor zij die op zoek zijn naar een glas wijn aan de bar, een frisse lunch of een culinaire uitspatting. Voor dit en meer kan je terecht in het CultuurCafé.

Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.