WOW x Oostende
Create & Elevate

Op stap met Shannah Zeebroek in haar Oostende

Als je met Shannah Zeebroek door Oostende loopt kan je niet onder de radar blijven. De 38-jarige vlotte Oostendse is een bekend gezicht in de Stad aan Zee, en maakt furore door haar nieuw project: de overname van het befaamde Café & Hotel Du Parc. Na een succesvolle carrière bij sterrenrestaurant Willem Hiele, keerde ze terug naar haar geliefde stad op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met een team van gepassioneerde individuen wil ze het historische gebouw nieuw leven inblazen en een unieke ervaring bieden aan gasten. Shannah houdt ervan om haar passie en kennis te delen met anderen. Daarom nam ze Generation WOW voor een dagje onder haar vleugels en nam ze ons mee naar de hipste hotspots in Oostende die je als Oostende kenner of nieuweling ongetwijfeld ook moet gezien hebben! En route!

HOTSPOT 1: VISTRAP

Wie Oostende zegt, zegt 'geirnoars'. De Oostendse Vistrap is een uniek instituut. Het is een vismarkt die grotendeels rechtstreeks wordt bevoorraad door eigen vissersboten en de enige plek in België waar je garnalen rechtstreeks van de visser kan kopen. Verser vind je ze niet!

Visserskaai 35, 8400 Oostende

HOTSPOT 2: PRIMEURS ACHIEL

Misschien kende je Shannah al als mede-uitbater van restaurant Willem Hiele. Daar ontwikkelde ze een passie voor smaken en gerechten. In Oostende spot je haar dan ook regelmatig bij speciaalzaak 'Primeurs Achiel', een familiezaak waar er voor ieder wat wils is. Je bent er aan huis voor verse groenten en fruit, kazen en charcuterie, geselecteerde wijnen, unieke specerijen & much more. Met kwaliteit als hun eerste prioriteit, kan je bij Achiel terecht voor unieke producten en smaken die ze met trots en klasse voorstellen aan hun klanten.

Nieuwstraat 19, 8400 Oostende

HOTSPOT 3: BOEKHANDEL CORMAN

Ook dit plaatsje kent kent een rijke geschiedenis en is een plek waar Shannah zichzelf wel eens durft te verliezen. In 1926, middenin het roaring twenties-tijdperk, richtte de flamboyante Mathieu Corman deze boekhandel op waar menig leesliefhebber zijn hartje kon ophalen. Vandaag kan je bij boekhandel Corman terecht voor een mooie collectie van boeken over filosofie tot fictie. en beschikt het over een uitgebreide afdeling voor kinderen. Dit maakt van boekhandel Corman de ideale plek voor een bezoek op een grijze dag.

Karel Janssenslaan 18, 8400 Oostende

We brengen je graag op de hoogte over onze experiences en andere fijne content.